Maak kennis met Splendid Sportcentrum in Eindhoven

Maak kennis met Splendid Sportcentrum in Eindhoven

Waar je écht begeleid wordt. Om fitter, gezonder en/of slanker te worden.

arrow-down
Actief sinds 1995
Actief sinds 1995
Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving
Altijd persoonlijke begeleiding
Altijd persoonlijke begeleiding

Waarom Splendid?

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Splendid Sportcentrum altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Deskundig advies
Deskundig advies

Of je nu spiermassa of een superconditie wil opbouwen of stressvrij wil worden, verantwoord wilt afvallen of meer zelfvertrouwen wilt krijgen. Wij hebben de deskundigheid in huis om je zo effectief mogelijk te helpen

Toonaangevend in groepslessen
Toonaangevend in groepslessen

Bij Splendid Sportcentrum hebben we een groot aanbod aan groepslessen voor jong en oud. Of je nu wilt afvallen, ontspannen of conditie opbouwen; wij hebben het!

Voor elk niveau en doel
Voor elk niveau en doel

Of je nu pas begint met sporten of meer ervaren bent, wij kunnen je helpen om je doel te bereiken

Wat zou jij (weer) willen bereiken?

Weer fit zijn
Weer fit zijn

Het is al een tijdje geleden dat je je echt fit voelde. Daarom kom je 2, misschien 3 keer per week sporten. Voel je energiek!

Afvallen
Afvallen

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel een trainings- als voedingsplan op maat lukt het jou óók!

Weer in balans
Weer in balans

Even tijd voor jezelf, je vergeet de drukte van de dag, het brengt je leven meer in balans.

Wat spreekt jou het meeste aan?

Fitness
Fitness

Fitness is een verzamelnaam voor trainingen, waarbij de algehele fitheid vergroot wordt met krachttoestellen en losse dumbells. Het fijne van fitness is dat je zelf het tijdstip kunt bepalen. Voor ieder doeleinde een aangepast en persoonlijk schema: voor spiermassa, een strakker figuur of het revalideren van een blessure.

Groepslessen
Groepslessen

Wij bieden diverse groepslessen aan. Van HIIT Boxing tot Yoga en van Pilates tot Spinning.

Online Groepslessen
Online Groepslessen

Onze groepslessen zijn ook online te volgen via Zoom

Ga naar Zoom
Bodytec
Bodytec

Tijdens een Bodytec training worden alle grote spiergroepen in een keer tegelijkertijd getraind. Om de 4 seconden vindt er een aanspanning plaats van alle spiervezels waarna er weer een ontspanning plaatsvindt van 4 seconden. Door elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd. Door Bodytec training wordt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter zonder dat je eerst extra kilo’s spiermassa hebt ontwikkelt. Er wordt efficiënter omgegaan met dezelfde spiermassa , die een groter percentage aan spiervezels activeert om meer power te kunnen leveren die langer vol te houden is.

Better Belly
Better Belly

Wij gebruiken infrarood dieptewarmte tijdens een training op de loopband, crosstrainer of fiets. Door de diepgaande werking van het infrarood dat diep doordringt in het lichaam, kan dit het vet aanspreken rondom uw organen. Aangezien de buikzone veel minder in beweging is dan de armen en de benen is de doorbloeding in dit gebied ook beduidend minder.

Personal Training
Personal Training

Bewegen en gezond zijn zijn twee verschillende dingen. Wilt u structureel gezond leven dan moet u voor uzelf een gezonde leefstijl creëren die gemakkelijk vol te houden is en waar u zich goed bij voelt. Dat betekent een combinatie van bewegen, gezonde voeding en een stok achter de deur. Splendid heeft vaste personal trainers die u samen met u het doel gaan bereiken. Met personal training werkt u samen met één vaste, persoonlijke trainer aan een gezonde leefstijl.

Afvalchallenge
Afvalchallenge

De Afvalchallenge is een programma voor een beperkt aantal deelnemers. Hier zit een informatiebijeenkomst, voedingsplan op maat, 3 maanden onbeperkt sporten. 6 Bodytec sessies en het Betterbelly en Krachtprogramma bij.

Jeugdfitness
Jeugdfitness

Op donderdag en vrijdag vindt er van 16:00 tot 17:00uur jeugdfitness plaats waaraan jongens en meisjes in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar mee kunnen doen. In deze lessen wordt er gestart met een warming-up en zal de kern bestaan uit verschillende oefeningen in circuit vorm. Alle grote spiergroepen komen hierbij voldoende aan bod. Daarna zal de les worden afgesloten met een cooling down.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Willy van de Kerkhof

Ik ben ervan overtuigd dat bewegen en sporten op oudere leeftijd zelfs nog belangrijker is dan op jongere leeftijd. Daarom sport ik iedere dag bij Splendid. Fijne sportschool, moderne apparatuur en goede begeleiding.

Willy van de Kerkhof

Romy

Ik kom hier al 15 jaar. Geen moment ooit gedacht te wisselen van sportschool. Genoeg aanbod, fijn en kundig personeel! En altijd een relax, gezellig sfeertje!

Romy

Remke

Toen ik 6 jaar geleden in Eindhoven kwam wonen, was de keuze voor een sportschool alleen gebaseerd op de afstand: de drempel om er naar toe te gaan moet zo laag mogelijk zijn. Inmiddels ben ik meer dan blij dat mijn keuze destijds op Splendid is gevallen! Er heerst een gezellige sfeer, er zijn voldoende mogelijkheden om vrij te sporten en leuke lessen om aan deel te nemen. Maar bovenal: het vriendelijke personeel heeft de kennis, kunde en ruimte voor persoonlijke aandacht, precies zoveel en op die manier waar jij behoefte aan hebt. Mijn motivatie om te gaan sporten is nog nooit zo groot geweest!

Remke

left-arrow
right-arrow

Over Splendid Sportcentrum in Eindhoven

Splendid Sportcentrum helpt leden sinds 1995 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Splendid Sportcentrum in Eindhoven is jouw coach.

Maak kennis met Splendid Sportcentrum

Maak kennis met Splendid Sportcentrum