Het aanbod van Splendid Sportcentrum

Het aanbod van Splendid Sportcentrum

Ontdek het veelzijdige Fitness, Bodytec, Diverse groepslessen aanbod van Splendid Sportcentrum in Eindhoven.

Download de Splendid app

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Fitness is een verzamelnaam voor trainingen, waarbij de algehele fitheid vergroot wordt met krachttoestellen en losse dumbells. Het fijne van fitness is dat je zelf het tijdstip kunt bepalen. Voor ieder doeleinde een aangepast en persoonlijk schema: voor spiermassa, een strakker figuur of het revalideren van een blessure.

Groepslessen
Groepslessen

Wij bieden diverse groepslessen aan. Van HIIT Boxing tot Yoga en van Pilates tot Spinning.

Online Groepslessen
Online Groepslessen

Onze groepslessen zijn ook online te volgen via Zoom

Naar Zoom
Bodytec
Bodytec

Tijdens een Bodytec training worden alle grote spiergroepen in een keer tegelijkertijd getraind. Om de 4 seconden vindt er een aanspanning plaats van alle spiervezels waarna er weer een ontspanning plaatsvindt van 4 seconden. Door elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd. Door Bodytec training wordt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter zonder dat je eerst extra kilo’s spiermassa hebt ontwikkelt. Er wordt efficiënter omgegaan met dezelfde spiermassa , die een groter percentage aan spiervezels activeert om meer power te kunnen leveren die langer vol te houden is.

Better Belly
Better Belly

Wij gebruiken infrarood dieptewarmte tijdens een training op de loopband, crosstrainer of fiets. Door de diepgaande werking van het infrarood dat diep doordringt in het lichaam, kan dit het vet aanspreken rondom uw organen. Aangezien de buikzone veel minder in beweging is dan de armen en de benen is de doorbloeding in dit gebied ook beduidend minder.

Personal Training
Personal Training

Bewegen en gezond zijn zijn twee verschillende dingen. Wilt u structureel gezond leven dan moet u voor uzelf een gezonde leefstijl creëren die gemakkelijk vol te houden is en waar u zich goed bij voelt. Dat betekent een combinatie van bewegen, gezonde voeding en een stok achter de deur. Splendid heeft vaste personal trainers die u samen met u het doel gaan bereiken. Met personal training werkt u samen met één vaste, persoonlijke trainer aan een gezonde leefstijl.

Afvalchallenge
Afvalchallenge

De Afvalchallenge is een programma voor een beperkt aantal deelnemers. Hier zit een informatiebijeenkomst, voedingsplan op maat, 3 maanden onbeperkt sporten. 6 Bodytec sessies en het Betterbelly en Krachtprogramma bij.

Jeugdfitness
Jeugdfitness

Op donderdag en vrijdag vindt er van 16:00 tot 17:00uur jeugdfitness plaats waaraan jongens en meisjes in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar mee kunnen doen. In deze lessen wordt er gestart met een warming-up en zal de kern bestaan uit verschillende oefeningen in circuit vorm. Alle grote spiergroepen komen hierbij voldoende aan bod. Daarna zal de les worden afgesloten met een cooling down.

Wat onze leden zeggen

Willy van de Kerkhof

Ik ben ervan overtuigd dat bewegen en sporten op oudere leeftijd zelfs nog belangrijker is dan op jongere leeftijd. Daarom sport ik iedere dag bij Splendid. Fijne sportschool, moderne apparatuur en goede begeleiding.

Willy van de Kerkhof

Romy

Ik kom hier al 15 jaar. Geen moment ooit gedacht te wisselen van sportschool. Genoeg aanbod, fijn en kundig personeel! En altijd een relax, gezellig sfeertje!

Romy

Remke

Toen ik 6 jaar geleden in Eindhoven kwam wonen, was de keuze voor een sportschool alleen gebaseerd op de afstand: de drempel om er naar toe te gaan moet zo laag mogelijk zijn. Inmiddels ben ik meer dan blij dat mijn keuze destijds op Splendid is gevallen! Er heerst een gezellige sfeer, er zijn voldoende mogelijkheden om vrij te sporten en leuke lessen om aan deel te nemen. Maar bovenal: het vriendelijke personeel heeft de kennis, kunde en ruimte voor persoonlijke aandacht, precies zoveel en op die manier waar jij behoefte aan hebt. Mijn motivatie om te gaan sporten is nog nooit zo groot geweest!

Remke

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Fitness tot Groepslessen bij Splendid Sportcentrum

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 27 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Eindhoven. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, diverse groepslessen en Bodytec. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Splendid Sportcentrum

Maak kennis met Splendid Sportcentrum