Wil jij eindelijk echt van die overtollige kilo’s af?
Heb jij ook de moeite om gedisciplineerd te blijven zonder een stok achter de deur?
Wil je afvallen terwijl je wel gewoon lekker kan eten?
Wil jij ook 12 kilo kwijt in 12 weken?
Doe dan mee aan onze 12 weken AFVAL CHALLENGE!

De afval challenge is inclusief:

 • Uitgebreide intake
 • Bodytec trainingen
 • Personal trainingen
 • Diplan voedingsbegeleiding
 • Better Belly
 • 3 maanden onbeperkt sporten met een persoonlijk kracht/cardio schema
 • Wekelijkse weging en vetmeting

Benieuwd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je vrijblijvend meer informatie te geven.

  Zij gingen je al voor:

  Sanne – Toen de afval challenge begon was ik meteen getriggerd. Er was alleen altijd wel een reden om niet te beginnen. Stom, ik had deze kans meteen moeten aangrijpen! Het sporten is een echte uitlaatklep en na een aantal weken voelde ik me al veel fitter. Iedereen in de sportschool motiveerde me. De weekmenu’s zijn, met een beetje creativiteit in de keuken, elke dag heerlijk en meer dan genoeg. De 12 weken vlogen voorbij, net zo snel als de kilo’s eraf zijn gegaan. 13,5 kg was mijn eindresultaat na deze periode. Dit is pas het begin wat mij betreft, het heeft mijn ogen geopend en mijn levensstijl veranderd.

  Heidi – Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen, het wilde maar niet lukken tot ik in aanraking kwam met de afval challenge van Splendid. Door een goed en gevarieerd voedingsprogramma en sportprogramma. Met daarnaast deskundig, enthousiast en zeer motiverende begeleiding van het personeel. Ben ik in 12 weken tijd 14.7 kilo afgevallen. Ik vond het zo fijn dat ik ook door ben gegaan met de after challenge en ben daardoor nu nog eens 6 kilo lichter.