20 MINUTEN TRAINING IS NET ZO EFFECTIEF ALS 3 UUR KRACHTTRAINING! GEEN TIJD IS GEEN EXCUUS MEER……

Wil jij in 20 minuten een gezonder, sterker en fitter lichaam? BODYTEC-PTSTUDIO biedt een ultra moderne manier van sporten aan d.m.v. Elektro Musculaire Stimulatie ( EMS Training). Meer resultaat in minder tijd. Wij maken gebruik van ElektroMyoStimulation apparatuur van MIHA BODYTEC. Het bijzondere van deze trainingsmethode zit verborgen in de Elektro Musculaire Stimulatie ( EMS). De MihaBodytec apparatuur is gebaseerd op jarenlang onderzoek en uitgebreid getest. Topsportverenigingen ( zoals BayernMunchen en Duitse nationale voetbalelftal zetten MihaBodytec in voor Bodytec Training.

HOE WERKT HET:

 • Tijdens een Bodytec training worden alle grote spiergroepen in een keer tegelijkertijd getraind. Om de 3 a 4 seconden vindt er een aanspanning plaats van alle spiervezels waarna er weer een ontspanning plaatsvindt van 3 a 6 seconden, afhankelijk van het trainingsniveau van de deelnemer. Door elektrische stimulatie  wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd. Dit is binnen korte tijd merkbaar en zichtbaar.  Net als bij iedere andere trainingsvorm is het essentieel dat er regelmatig wordt getraind  om een blijvend effect te realiseren. Door Bodytec training wordt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter zonder dat je eerst extra kilo’s spiermassa hebt ontwikkelt. Er wordt efficiënter omgegaan met dezelfde spiermassa , die een groter percentage aan spiervezels activeert om meer power te kunnen leveren die langer vol te houden is.
 • Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal elektrodevest gedragen met daaraan gekoppeld elektroden voor de arm, been en bilspieren. Het elektrodevest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. wij raden je aan om binnen sportschoenen te dragen. Je kunt je omkleden in een van onze kleedkamers. Advies is om thuis je onderkleding aan te doen zodat we gelijk kunnen starten met de training. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in een korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

VOORDELEN VAN BODYTEC:

 • In korte tijd waarneembaar resultaat.
 • Tijdbesparend, omvangverlies en sporten ineen.
 • Verhoogd de vetverbranding bij het afvallen.
 • Helpt vetpercentage en gewicht verminderen.
 • Figuurcorrectie, trainen op benen, billen en buik zones.
 • Vermindert cellulitis.
 • Vermindert incontinentie.
 • Vermindert schouder, rug-en nekklachten, evenals pijnklachten bij artrose.
 • Voor iedereen toegankelijk vanaf 16 jaar.
 • Trainen op afspraak en onder begeleiding van een PT, “uw stok achter de deur.”

Enkele voedingstips al u traint bij Bodytec-PT Studio.

Eet gezond , varieer en zorg voor uitgebalanceerde porties. U kunt beter over de dag verdeeld meerdere kleine porties eten.

Neem vlak voor het sporten geen uitgebreide maaltijd. Eventueel kunt u vlak voor de training een speciale energierijke snackreep kiezen. Deze bevat weinig suikers en is rijk aan vitamines en mineralen. Een andere gezonde optie is een verse fruitsalade.

Zorg dat u tijdens het sporten uw vochtbalans op peil houdt. Neemt u een flesje water mee en drinkt u regelmatig een slokje. Zorg dus dat u een bidon bij de hand hebt, drink wel voordat u dorst krijgt. Na de training is het ook belangrijk om flink water te drinken.

Na de training heeft uw lichaam koolhydraten en proteïnen nodig. Koolhydraten vullen je energie voorraden aan en gaan vermoeidheid tegen. Proteïnen zijn noodzakelijk voor herstel en opbouw van de spieren. U zou een proteïne shake met vers fruit voor de koolhydraten kunnen nemen, deze helpt u uw voorraden aan te vullen en vermindert uw hongergevoel.

ZORG GOED VOOR JE LICHAAM:

* Drink elke dag 2 tot 3 liter water

* Zorg voor een gezonde lifestyle

* Eet bewust, gezond en gevarieerd.

PERSOONLIJKE VOEDINGSSCHEMA’S:

Voeding en sport zijn onlosmakelijk van elkaar verbonden! Een goed en gezond voedingspatroon is essentieel voor het gewenste resultaat. De Personal Trainers van Bodytec-PTStudio helpen jou graag verder met het maken van een persoonlijk voedingsschema.

TARIEVEN:

Setje speciaal onderkleding: €35.-( verplicht) + trainingskaart € 5,-

Proefles:  Altijd gratis

Losse les: € 30,-

10 rittenkaart: € 250,- ( 25,- per training), deze is 6 maanden geldig.

20 rittenkaart: €450,- ( € 22,50 per training). Deze is 8 maanden geldig en mag gedeeld worden met meerdere personen).

50 rittenkaart: €1000,-( € 20,- per training). Deze is 12 maanden geldig en mag gedeeld worden met meerdere personen.

CONTACT:

Wil je meer informatie? Mail ons op bodytec-ptstudio@gmail.com

of plan zelf een proefles in via onderstaande link:

Let op! We hebben twee filialen waar je kan boeken. Eindhoven: Tongelresestraat 275 en Son: Dommelstraat 10c.

http://bit.ly/2uPkDD7

bovenstaande link, gaat direct naar onlineafspraken waar we een abonnement voor hebben.