Bodytec EMS Training

Maak kennis met Bodytec trainingen

Bodytec EMS Training
arrow-down

Voordelen Bodytec EMS training

  • In korte tijd waarneembaar resultaat.
  • Tijdbesparend, omvangverlies en sporten ineen.
  • Verhoogd de vetverbranding bij het afvallen.
  • Helpt vetpercentage en gewicht verminderen.
  • Figuurcorrectie, trainen op benen, billen en buik zones.
  • Vermindert cellulitis.
  • Vermindert incontinentie.

Bodytec EMS Training

Tijdens een Bodytec training worden alle grote spiergroepen in een keer tegelijkertijd getraind. Om de 4 seconden vindt er een aanspanning plaats van alle spiervezels waarna er weer een ontspanning plaatsvindt van 4 seconden. Door elektrische stimulatie wordt het prestatievermogen van het gehele lichaam verhoogd. Dit is binnen korte tijd merkbaar en zichtbaar. Net als bij iedere andere trainingsvorm is het essentieel dat er regelmatig wordt getraind om een blijvend effect te realiseren. Door Bodytec training wordt het lichaam bewezen sterker, sneller en fitter zonder dat je eerst extra kilo’s spiermassa hebt ontwikkelt. Er wordt efficiënter omgegaan met dezelfde spiermassa , die een groter percentage aan spiervezels activeert om meer power te kunnen leveren die langer vol te houden is.

Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal elektroden vest gedragen met daaraan gekoppeld elektroden voor de arm, been en bilspieren. Het elektroden vest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. wij raden je aan om binnen sportschoenen te dragen. Je kunt je omkleden in een van onze kleedkamers. Advies is om thuis je onderkleding aan te doen zodat we gelijk kunnen starten met de training. In 20 minuten worden je spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in een korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

Doe de lidmaatschapstest

Heb je vragen over Bodytec of wil je jezelf aanmelden voor Bodytec?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Wat onze leden zeggen

Willy van de Kerkhof

Ik ben ervan overtuigd dat bewegen en sporten op oudere leeftijd zelfs nog belangrijker is dan op jongere leeftijd. Daarom sport ik iedere dag bij Splendid. Fijne sportschool, moderne apparatuur en goede begeleiding.

Willy van de Kerkhof

Romy

Ik kom hier al 15 jaar. Geen moment ooit gedacht te wisselen van sportschool. Genoeg aanbod, fijn en kundig personeel! En altijd een relax, gezellig sfeertje!

Romy

Remke

Toen ik 6 jaar geleden in Eindhoven kwam wonen, was de keuze voor een sportschool alleen gebaseerd op de afstand: de drempel om er naar toe te gaan moet zo laag mogelijk zijn. Inmiddels ben ik meer dan blij dat mijn keuze destijds op Splendid is gevallen! Er heerst een gezellige sfeer, er zijn voldoende mogelijkheden om vrij te sporten en leuke lessen om aan deel te nemen. Maar bovenal: het vriendelijke personeel heeft de kennis, kunde en ruimte voor persoonlijke aandacht, precies zoveel en op die manier waar jij behoefte aan hebt. Mijn motivatie om te gaan sporten is nog nooit zo groot geweest!

Remke

left-arrow
right-arrow
Bodytec EMS training proberen?

Bodytec EMS training proberen?

Probeer vrijblijvend met een Gratis Proefweek!

Gratis Proefweek
Maak kennis met Splendid Sportcentrum

Maak kennis met Splendid Sportcentrum