Beste Sporters,

Een update vanuit ons na de persconferentie van dinsdag 13 oktober.
Het goede nieuws is, dat we open mogen blijven. De overheid ziet gelukkig in, dat het belangrijk is om aan onze vitaliteit, gezondheid en weerbaarheid te blijven werken.

Wat betekent dit voor onze sportschool?
Het nieuwe beleid zegt dat we open kunnen blijven met een maximum van 30 personen en de 1,5 meter afstand in elke zelfstandige ruimte. Dat wil zeggen dat er voor ons nu vrij weinig veranderd, want wij werken al op deze manier door onze reserveringsapp.

Alle binnen- en buitenlessen gaan zoals voorheen gewoon door. Onze instructeurs zijn op de hoogte van de huidige maatregelen en er wordt ook op die manier lesgegeven. Maar houd altijd de app in de gaten voor de huidige informatie.

Verder hebben we wat wijzigingen om alles nog strakker te laten verlopen:

* Wij verzoeken iedereen een mondkapje te dragen tot aan je sportmoment. Daar mag deze af. Aan het einde van je sportmoment zet je het mondkapje weer op en verlaat je het sportcentrum.
* Kleedkamers en douches blijven dicht. (uiteraard mag je je jas gewoon ophangen). Voor de leden die uit de spinningles komen, neem een extra dikke trui mee, zodat je buiten geen kouvat.
* De horeca gaat dicht, wel is het mogelijk om een shake of smoothie te laten maken voor onderweg naar huis.
* Ga na je les/training z.s.m. weer naar buiten, zodat de andere groep kan komen sporten.

Dit gaat helaas ten koste van de gezelligheid, maar we hadden het erger kunnen treffen…

Komende week gaan we druk aan de slag om een online systeem aan te leggen in de danszaal, zodat je alle lessen ook thuis mee kan doen. Dit voor de mensen die niet goed naar binnen durven te komen en voor de mensen die te laat waren met reserveren. Je krijgt dan toch les van je eigen docent, maar vanuit thuis. Hoe leuk??
Voor onze Die Hard Spinners; we zijn ook voor jullie een systeem aan het aanleggen, zodat je tijdens de openingstijden zelf kunt spinnen met een online spinningdocent. Er zijn hierin vele variaties mogelijk.

Het gebruik van de reserveringsapp:
Het reserveren via de app werkt perfect! Alleen komt het helaas iets te vaak voor, dat leden een les reserveren en niet komen opdagen. Dat is erg jammer want daardoor kunnen anderen niet meedoen en zitten we met onnodige lege plekken.
Zit je favoriete les vol, plaats jezelf dan aub toch op de wachtrij, er komt vaak een plek vrij. Hierdoor kunnen we ook zien, hoeveel vraag er is naar een les en daar snel op in spelen door het rooster aan te passen.

Met ons allen slepen we elkaar door deze periode heen. Hopelijk wordt het weer als vroeger….

Groeten John, Suzan en het Team Splendid