Beste Splendidsporter,

Weer wordt er van ons 3 weken meer geduld gevraagd.
Wij, als sportcentrum worden verschrikkelijk hard getroffen en zitten net als sommige van jullie met de handen in het haar; hoe nu verder. Toch blijven we positief en doen we er alles aan om jullie te laten bewegen.

Naast de bestaande online lessen gaan we nu ook de SMC 1 aanbieden. Met simpele huishoudelijke materialen zodat iedereen hier makkelijk aan deel kan nemen. En zo toch fit blijft.
Zo doen wij er alles aan om jullie toch iets aan te bieden. We laten de lessen verzorgen door onze eigen instructeurs.

Dankzij jullie steun kunnen wij als Splendid blijven bestaan en onze medewerkers hun baan behouden.
De afgelopen periode hebben wij onze volledige verantwoordelijkheid genomen, personeel doorbetaald, niemand ontslagen en aan al onze verplichtingen voldaan. Terwijl we in een hoek zitten waar de harde klappen nog steeds vallen. Denk hierbij aan een combinatie van de vele uitschrijvingen en een flinke afvlakking van nieuwe leden. Tel hierbij op een overheidssteun die helaas onvoldoende blijkt te zijn. Je zult begrijpen dat dat voor Splendid grote financiële gevolgen heeft.

Wij zijn ons ervan bewust dat het wel erg lang duurt en wij veel van jullie vragen. Onze dank hiervoor!

Normaal zouden wij in januari onze prijzen indexeren. Voor alle nieuwe klanten gaat dat ook gebeuren.
Echter voor de klanten die ons blijven steunen, doen we dit de komende jaren niet. Abonnementen bevriezen is vanaf nu helaas niet meer mogelijk. Daar hebben wij, zodra de sportschool weer open gaat, een passende oplossing voor! Leden die in de problemen komen, kunnen contact met ons opnemen en zullen we uiteraard helpen.

Wij hopen op jullie begrip hiervoor en vragen jullie: we zijn er bijna, hou nog even vol en help ons Splendid te laten bestaan. Jullie zijn onze helden!

Nog een laatste vraag: welke les zou je nog graag online willen zien? Zodat jij ook meedoet?
Laat ons het weten!

Op dit moment bieden we volgende lessen online al aan:

  • Pilates
  • Yoga/Yoga Dance/Vinyasa Flow Yoga/Yin Yoga
  • Club Power/Power Pump
  • Xcore
  • Booty/BBB
  • SMC 1

Blijft gezond en hopelijk tot snel.

John, Suzan en Team Splendid