Nieuw bij Splendid!
 
Fit4Life: Hét Doktersrecept!
 
Voor een 1e Pilot van dit nieuwe, unieke Leefstijlprogramma zoeken wij 10 deelnemers m/v die tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen deelnemen. Voor de deelnemers geldt dat ze in principe een commitment aangaan voor 1 jaar. De resultaten worden gedeeld met de programmamakers om aan te tonen dat het programma effectief is en tot prachtige resultaten leidt. Iets voor jou? Stuur ons dan e-mail op info@splendidsportcentrum.nl zodat we je nog meer informatie kunnen geven.
 
Met de wereldwijd bewezen methode Fit4Surgery is in het verlengde hiervan Fit4Life geschreven. Dr. Stefan van Rooijen, afkomstig uit Maurik, is de persoon die in 2015 aan de wieg stond van het Fit4Surgery programma. Hij is ook de initiatiefnemer om ditzelfde programma breder in te zetten en zo een gezonde leefstijl voor iedereen mogelijk te maken. Fit4Life is het meest complete leefstijlprogramma, waarbij trainers, coaches maar ook ervaringsdeskundigen je begeleiden naar een Fitter leven, zowel lichamelijk als mentaal.
 
Bekende experts op hun gebied onderschrijven het programma en bevelen het ook aan, zoals professor Erik Scherder, longarts Wanda de Kanter e.v.a.
 
Wat vragen wij van je:
• Jouw commitment voor één jaar
• Gereduceerde financiële Pilot-bijdrage van € 750,- (€ 62,50 per maand)
 
Wat kun je van ons verwachten:
• Je krijgt het Fit4Life boek, vol met tips, adviezen en ervaringsverhalen
• Je neemt deel aan het meest complete leefstijlprogramma
• Je werkt in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
• 12 maanden begeleiding om jouw gewenste doelstellingen te behalen
• Door jouw deelname bereik je Resultaat; Lichamelijke en Mentale Fitheid
Kom van die bank af!
Gezondheid is ons grootste goed! Juist nu in deze coronaperiode wordt onze weerstand op de proef gesteld en beseffen we ook dat het super belangrijk is om te werken aan je fitheid. Kleine gewoontes maken al een groot verschil. Fit4Life is een praktisch programma, waarbij we je stap voor stap begeleiden jouw wensen en doelstellingen te verwezenlijken.
 
Kijk op https://www.fit4life.club/ voor meer informatie of stuur ons een e-mail op info@splendidsportcentrum.nl