Over Splendid Sportcentrum

 

Wie wil er niet gezonder worden en gezond blijven? Sportcentrum Splendid helpt je hierbij.
Ons sportcentrum voorziet een grote groep leden in een belangrijke primaire levensbehoefte, namelijk regelmatig en verantwoord bewegen op een plezierige wijze. Wij zoeken altijd naar de meest optimale training voor ieder individu en iedere doelstelling. Dat doen wij al jaren met zeer veel resultaat.

Bij ons is de sfeer relaxed en lekker gewoon. Er wordt stevig aangepakt op de fitnessmachines en de aerobicsvloer, maar er wordt ook gezellig gebabbeld, kranten gelezen en uitgepuft bij de bar. Ons publiek is enorm gevarieerd; jong en oud, beginnend en gevorderd, dik en dun en alles daar tussenin.

Wil je je uithoudingsvermogen verbeteren, sterker worden, afvallen, deelname aan groepslessen, stress verminderen of gewoon ontspannen trainen? Alles kan! Wij staat voor verantwoord en effectief trainen. Binnen Sportcentrum Splendid heb je de keuze uit diverse trainingsvormen. Onze dienstverlening is er op gericht de hoogste kwaliteit te leveren, zodat de kans dat je resultaten behaalt zo groot mogelijk is. Dat betekent kwaliteit in de aangeboden faciliteiten én de begeleiding. De instructeurs geven je advies over de verschillende trainingsvormen en het effect. Dat advies is afhankelijk van jouw persoonlijke doelstelling, wensen en de beginsituatie.

Fitness is een verzamelnaam voor trainingen, waarbij de algehele fitheid vergroot wordt met krachttoestellen en losse dumbels. Het fijne van fitness is dat je zelf het tijdstip kunt bepalen. Voor ieder doeleinde een aangepast en persoonlijk schema: voor spiermassa, een strakker figuur of het revalideren van een blessure.

Cardio Fitness houdt in het verbeteren van je hart- en longsysteem. Bij Splendid hebben we de volgende toestellen: fietsen, lage fietsen, loopbanden, crosstrainers, steppers, elliptors en roeiers.

Voor vragen kun je mailen naar:  info@splendidsportcentrum.nl