Over Splendid Sportcentrum

Splendid is een familie bedrijf wat al bestaat sinds 1 april 1995 en wordt gerund door ons: John en Suzan van Hout. Fitness en sport staat centraal in ons leven.
Bij ons is de sfeer relaxed en lekker gewoon. Dit vinden wij zeer belangrijk, graag willen we dat iedereen met een prettig gevoel bij ons sport. Gezelligheid staat daarom bij ons ook hoog  in het vaandel. De begeleiding is maximaal en de groepslessen van zeer hoog niveau.We hebben een zeer gevarieerd team, dat zeer enthousiast te werk gaat en iedereen helpt zijn/haar doelen te verwezenlijken. Ons doel is om voor iedereen een passend programma te maken waar de klant zich prettig bij voelt. Dat kan heel pittig en sport specifiek maar er zijn ook mensen waar sociaal en lekker bewegen belangrijker is en daar houden we rekening mee.

Er wordt ook zeker gezellig gebabbeld en uitgepuft bij de bar. Ons publiek is enorm gevarieerd; jong, oud, beginnend, gevorderd, dik, dun en alles daar tussenin.

Wil je kennismaken met ons en ons team, meld je dan aan voor een gratis proefles.

Ons team staat altijd voor u klaar om uw doelstellingen te realiseren.

Bij  splendid proberen wij ook sociaal ons steentje bij te dragen,zo organiseren we al jaren concerti fettie .Dit is een concert voor mensen met een beperking.

Wat Zeggen Onze Klanten?

  • In januari 2005 besloot ik actiever te worden en schreef mij in bij sportschool Splendid. De eerste tijd moest ik mij er enorm toe zetten om naar de sportschool te gaan want gevoelsmatig hielden 6 paarden mij tegen om vooral niét te gaan. Ik vond het een grote stap om de sportschool in te gaan, voor mijn gevoel kende iedereen elkaar. Maar ik zat er goed naast want als je over een warm bad spreekt dan kun je gerust stellen dat dit bij Splendid het geval is. In deze tijd van sportscholen-ketens die uit de grond zijn gestampt en die wellicht flitsender zijn, kom ik al 12 ½ jaar dezelfde gezichten tegen op de ochtenden dat ik sport. De gemoedelijkheid is groot, de betrokkenheid van John, Suzan en hun team heb ik in de afgelopen maanden aan den lijve mogen ondervinden. In één woord is die hartverwarmend. En dat is waarschijnlijk een van de belangrijkste redenen waarom de sporters trouw zijn (en blijven) aan Splendid. Op naar de volgende 12 ½ zou ik dus graag willen zeggen!
    Klant
  • Al vele jaren sport ik met veel plezier bij Splendid Sportcentrum, een leuke, ongedwongen en no-nonsense sportschool waar je je als sporter thuis voelt. De laatste jaren ben ik een enthousiaste ClubPower en Xcore beoefenaar. De lessen worden altijd fris, enthousiast en professioneel gegeven met veel persoonlijke aandacht en flink wat spirit. Sinds Corona hebben we in de lente, zomer en nazomer heerlijk buiten kunnen sporten bij de IJzeren Man, een gouden greep! En in de herfst en de winter binnen en gedurende de lockdown live online lessen door de vertrouwde enthousiaste docentes. Zonder de rest van het team tekort te willen doen, chapeau voor Suzan, Elly, Laurie en Sofie. En leuke en gezellige groepen met mede-sport(st)ers die altijd open staan om weer nieuwe sport(st)ers in de groep te verwelkomen. Met mijn 50+ ben ik dan ook fitter dan ooit, vooral dankzij het Spendid-team! Alfred
    Alfred

Openingstijden

Maandag:
08.00 – 21.30
Dinsdag:
08.00 – 21.30
Woensdag:
08.00 – 21.30
Donderdag:
08.00 – 21.30
Vrijdag:
08.00 – 20.00
Zaterdag:
09.00 – 17.00
Zondag:
09.00 – 17.00

Contact

Splendid Sportcentrum
Tongelresestraat 275
5642 NA Eindhoven
Tel: 040-2816514
E-mail: info@splendidsportcentrum.nl