Over Splendid Sportcentrum in Eindhoven

Splendid Sportcentrum helpt leden sinds 1995 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Splendid Sportcentrum in Eindhoven is jouw persoonlijke coach.

Over Splendid Sportcentrum in Eindhoven
arrow-down

Waarom Splendid Sportcentrum?

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Splendid Sportcentrum altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Deskundig advies
Deskundig advies

Of je nu spiermassa of een superconditie wil opbouwen of stressvrij wil worden, verantwoord wilt afvallen of meer zelfvertrouwen wilt krijgen. Wij hebben de deskundigheid in huis om je zo effectief mogelijk te helpen

Toonaangevend in groepslessen
Toonaangevend in groepslessen

Bij Splendid Sportcentrum hebben we een groot aanbod aan groepslessen voor jong en oud. Of je nu wilt afvallen, ontspannen of conditie opbouwen; wij hebben het!

Voor elk niveau en doel
Voor elk niveau en doel

Of je nu pas begint met sporten of meer ervaren bent, wij kunnen je helpen om je doel te bereiken

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Willy van de Kerkhof

Ik ben ervan overtuigd dat bewegen en sporten op oudere leeftijd zelfs nog belangrijker is dan op jongere leeftijd. Daarom sport ik iedere dag bij Splendid. Fijne sportschool, moderne apparatuur en goede begeleiding.

Willy van de Kerkhof

Romy

Ik kom hier al 15 jaar. Geen moment ooit gedacht te wisselen van sportschool. Genoeg aanbod, fijn en kundig personeel! En altijd een relax, gezellig sfeertje!

Romy

Remke

Toen ik 6 jaar geleden in Eindhoven kwam wonen, was de keuze voor een sportschool alleen gebaseerd op de afstand: de drempel om er naar toe te gaan moet zo laag mogelijk zijn. Inmiddels ben ik meer dan blij dat mijn keuze destijds op Splendid is gevallen! Er heerst een gezellige sfeer, er zijn voldoende mogelijkheden om vrij te sporten en leuke lessen om aan deel te nemen. Maar bovenal: het vriendelijke personeel heeft de kennis, kunde en ruimte voor persoonlijke aandacht, precies zoveel en op die manier waar jij behoefte aan hebt. Mijn motivatie om te gaan sporten is nog nooit zo groot geweest!

Remke

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

De Splendid Sportcentrum in Eindhoven: Jouw partner voor Fitness, Bodytec en Groepslessen

Splendid Sportcentrum helpt leden sinds 1995 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Splendid Sportcentrum in Eindhoven is jouw coach.

Maak kennis met Splendid Sportcentrum!

Maak kennis met Splendid Sportcentrum!