Wat is personal training?

Bewegen en gezond zijn, zijn twee verschillende dingen. Wilt u structureel gezond leven dan moet u voor uzelf een gezonde leefstijl creëren die gemakkelijk vol te houden is en waar u zich goed bij voelt. Dat betekent een combinatie van bewegen, gezonde voeding en een stok achter de deur.  Splendid heeft vaste personal trainers die u samen met u het doel gaan bereiken.

Met personal training werkt u samen met één vaste, persoonlijke trainer aan een gezonde leefstijl.  U gaat samen met die persoon een programma opstellen om naar uw doel te werken.

Daarom personal training bij Splendid:

  • Stok achter de deur en doelgericht trainen.
  • Personal training, trainingsschema en voedingsschema
  • Voldoende trainingsmogelijkheden en variatie
  • Tijden worden op u afgestemd.
  • Samen werken aan een gezonde leefstijl die bij u past.

Uitgebalanceerde leefstijl

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met uw trainer bepaalt u concrete doelen voor een gezonde, actieve leefstijl. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning.

Afvallen en andere doelen van personal training

Afvallen is één van de meest voorkomende doelen bij personal training. Maar het kan ook zijn dat u specifiekere doelen heeft dan afslanken. Zo kunt u bijvoorbeeld willen toewerken naar een (halve) marathon, of gericht trainen voor uw favoriete sport. Of u hebt gezondheidsproblemen die speciale aandacht en kennis vereisen bij sport en bewegen. Onze professionele personal trainers hebben deze kennis in huis.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u interesse in een gratis intake? Stuur ons vrijblijvend een e-mail op info@splendidsportcentrum.nl of ga naar contact