*

 

Wat Zeggen Onze Klanten?

  • In januari 2005 besloot ik actiever te worden en schreef mij in bij sportschool Splendid. De eerste tijd moest ik mij er enorm toe zetten om naar de sportschool te gaan want gevoelsmatig hielden 6 paarden mij tegen om vooral niét te gaan. Ik vond het een grote stap om de sportschool in te gaan, voor mijn gevoel kende iedereen elkaar. Maar ik zat er goed naast want als je over een warm bad spreekt dan kun je gerust stellen dat dit bij Splendid het geval is. In deze tijd van sportscholen-ketens die uit de grond zijn gestampt en die wellicht flitsender zijn, kom ik al 12 ½ jaar dezelfde gezichten tegen op de ochtenden dat ik sport. De gemoedelijkheid is groot, de betrokkenheid van John, Suzan en hun team heb ik in de afgelopen maanden aan den lijve mogen ondervinden. In één woord is die hartverwarmend. En dat is waarschijnlijk een van de belangrijkste redenen waarom de sporters trouw zijn (en blijven) aan Splendid. Op naar de volgende 12 ½ zou ik dus graag willen zeggen!
    Klant
  • Splendid Sportcentrum ervaar ik iedere week als een leuke, ongedwongen en no-nonsense sportschool, waar je op een verantwoorde manier je fitheid en conditie op peil kunt brengen, houden en verbeteren. Zelf beoefen ik al jaren Tacoyo, wat een mooie mix is van conditie, spier en krachttraining met daar bovenop nog een stukje ontspanning. Met mijn 50+ jaar voel ik mij nog topfit, zeker ook dankzij de Tacoyo. De lessen worden op een frisse en prettige manier gegeven met flink wat spirit, zodanig dat je “moe maar voldaan” terugkijkt op weer een leuke en fijne les. De mensen die die lessen geven (Suzan en Nicole) maken bij Splendid het verschil. Professioneel, altijd leuk, in voor een praatje, met een gezonde dosis humor en iedere keer weer in staat om de fysieke grens een stapje verder op te rekken.
    Alfred