*

 

Wat Zeggen Onze Klanten?

  • In januari 2005 besloot ik actiever te worden en schreef mij in bij sportschool Splendid. De eerste tijd moest ik mij er enorm toe zetten om naar de sportschool te gaan want gevoelsmatig hielden 6 paarden mij tegen om vooral niét te gaan. Ik vond het een grote stap om de sportschool in te gaan, voor mijn gevoel kende iedereen elkaar. Maar ik zat er goed naast want als je over een warm bad spreekt dan kun je gerust stellen dat dit bij Splendid het geval is. In deze tijd van sportscholen-ketens die uit de grond zijn gestampt en die wellicht flitsender zijn, kom ik al 12 ½ jaar dezelfde gezichten tegen op de ochtenden dat ik sport. De gemoedelijkheid is groot, de betrokkenheid van John, Suzan en hun team heb ik in de afgelopen maanden aan den lijve mogen ondervinden. In één woord is die hartverwarmend. En dat is waarschijnlijk een van de belangrijkste redenen waarom de sporters trouw zijn (en blijven) aan Splendid. Op naar de volgende 12 ½ zou ik dus graag willen zeggen!
    Klant
  • Al vele jaren sport ik met veel plezier bij Splendid Sportcentrum, een leuke, ongedwongen en no-nonsense sportschool waar je je als sporter thuis voelt. De laatste jaren ben ik een enthousiaste ClubPower en Xcore beoefenaar. De lessen worden altijd fris, enthousiast en professioneel gegeven met veel persoonlijke aandacht en flink wat spirit. Sinds Corona hebben we in de lente, zomer en nazomer heerlijk buiten kunnen sporten bij de IJzeren Man, een gouden greep! En in de herfst en de winter binnen en gedurende de lockdown live online lessen door de vertrouwde enthousiaste docentes. Zonder de rest van het team tekort te willen doen, chapeau voor Suzan, Elly, Laurie en Sofie. En leuke en gezellige groepen met mede-sport(st)ers die altijd open staan om weer nieuwe sport(st)ers in de groep te verwelkomen. Met mijn 50+ ben ik dan ook fitter dan ooit, vooral dankzij het Spendid-team! Alfred
    Alfred